Celebration!

5/30/2015




Pikainen moikkaus ja viikonlopun toivotus täältä! Tänään juhlitaan yhtä uutta ylioppilasta, tosin me vaan hengessä mukana kun itse ylioppilas on Oulussa ja me Helsingissä. Sen sijaan mennään syömään kakkua yhden 1-vuotiaan ja toisen 3-vuotiaan synttäreille, ja minä lähden vielä illalla testamaan repeääkö uudet vintage Levikset (löytyivät seitsemällä eurolla kirpparilta),  kun mennään viettämään ystävän syntymäpäiviä. Onnellista viikonloppua ja launtaita kaikille!


/


Came here to say have a lovely weekend you all! We are off to kids birthday party and later on I´m going to celebrate my friends birthday with my girl friends ( and new vintage levi´s I found from flea  market), yippee!






READ MORE »

Fleamarket founds

5/26/2015



En ole se tyyppi, joka saapu joka paikkaan liian aikaisin ettei vaan myöhästyisi, yleensä juoksen ja ehdin ajoissa, mutta ehkä välillä kannattaisi varata hieman aikaa. Näin kävi pari viikkoa sitten, vahingossa kylläkin ja tottakai sillä ylimääräisellä ajalla oli tehtävä jotakin. Niinpä menin vastapäiväiseen Kierrätyskeskukseen odottelemaan palaverin alkuaja siellä ne iskivät heti silmään. Metallinen pannu kohtasi kahvikissan ja no korkki, on se vaan niin nätti materiaali. Hauskinta on vielä se, että korkkiastia päätyi samaista palaveria johtaneisiin kuvauksiin.

/


Found an old coffee pot and a cork bowl from the flea market.





READ MORE »

Near to me / Above Baltic Underwear

5/18/2015





No niin, täällä mennään taas alusvaatelinjalla, mutta minkäs teet. Elämänlaatu paranee huomattavasti ja kaikki läpinäkyvät vaatteet, jotka ovat muuten ahdistaneet, saavat uuden mahdollisuuden. Minulle puree tämä mummoinen puuterinsävy, ja se on mielestäni hyvinkin sensuelli, mutta ymmärrän hyvin että asiasta voidaan olla montaa mieltä. Parasta kuitenkin on pehmeä materiaali ja se, että alusvaate toimii päällä. Nämä ovat About Baltic Underwearin mallistosta, klassisen yksinkertaisia malleja hyvällä maulla ja tyylillä toteutettuna.

ps. Merkkiä myy Lahden Petit St Louis, ja jos puuteri ei kiinnosta, niin näitä saa myös mustina ja valkoisina.



/


Going crazy once again about underwear, but what can you do. These little things just makes one´s life better. I fancy the powder shades and actually think that they are pretty sensual, but don´t worry, they also come in black and white. These are from a Lithuanian company called About Baltic Underwear and in Finland you can find them from Petit St Louis.





READ MORE »

Spring Party with Weecos

5/07/2015







Tiedättekö nettikaupan nimeltä WeecosKaikki kaupassa myytävät tuotteet ovat suomalaisia, ja kuten nimikin antaa ehkä ymmärtää, on kaikki tuotteet tehty mahdollisimman läpinäkyvästi, ympäristöä, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Kaupasta löytyy vaatteita, koruja, kosmetiikkaa ja kaikenlaista sisustuskamaa. Mukana on yhteensä yli 50 merkkiä, joista tunnetuimmat varmasti Papu, Saana ja Olli, Uhana Design ja Mum´s

Muutama viikko sitten Weecos järjesti kevätjuhlat nettikaupan merkkien suunnittelijoille, ja minä pääsin suunnittelemaan paikkan juhlakuntoon. Ai että kun olisi suunnitellut homman vielä niin hyvin, että olisi voinut jäädä juhimaan näiden huipputyyppien kanssa yöhön asti, tunnelma vanhassa Finlaysonin tehdashallissa oli niin hersyvän iloinen, että sitä olisi jaksanut katsella loputtomiin, tyypeistä puhummatakaan. Samalla kertaa otettiin kuvia myös kaupan nettisivuille, kuvaajana toimi Jonna Hietala, joka ehkä onkin joillekin tuttu lankakauppa Kerästä. Jonnan kuvia näkyy varmasti pian Weecosin nettisivuilla, mutta täältä nyt alkuun hieman esimakua.



/


Ecological webshop Weecos had a Spring party few weeks ago, and I was the lucky one to do the styling for the event. Here´s some shots from the day.





READ MORE »

1st of May / Field Day

5/01/2015




Täällä on kamera on ollut ahkerassa käytössä, ja kaikenlaisia hauskoja projekteja on tullut ikuistettua. Kova hinku olisi päästä purkamaan niitä tänne, mutta ihanat työkiireet ovat vieneet kaiken ylimääräisen ajan. Yöunet ovat olleet vähillä, mutta jotain kummallista on tapahtunut. Kevätväsymys on väistynyt ja sen tilalla on kummallinen energia, jota edes useampana yönä nukutut vaivaiset neljä tuntia eivät poista. Tai sitten käyn ylikierroksilla. Niin tai näin, tästä on otettava ilo irti. Hauskaa vappua, rakkaat, lupaan palata pian!

ps. Löysin muutama päivä sitten postiluukusta ihanan yllätyslahjan. Helsinkiläinen Field Day on alkanut tekemään kameranhihnoja myös Canoneihin, ja he olivat käyneet tipauttamassa meidän laatikkoon yhden sellaisen. Kiitos, kyllä nyt kelpaa kannella kameraa mukana. 

Braided Camera strap  /  Field Day 




/

Been using my camera lot, but the pictures haven´t ended up here, cause my working hours have lasted after midnight. Luckily the spring mood is on and nothing can´t beat that. Have a lovely may you all, I´ll promise to come back here soon!











READ MORE »

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger