Autumn vibes / Updated shop

8/28/2015




Kuten varmaan huomaatte, on täällä blogin puolella tapahtunut muutosta. Eikä siinä kaikki, myös kauppaa on päivitetty ryijyuutuuksilla. En voisi olla enemmän innoissani tästä. Osa teistä ehkä tietää, että olen valmistunut aikoinani tekstiilisuunnittelijaksi ja aika pitkään nämä asiat ovat jo päässä muhineet. Kesällä oli oikea hetki päästä kutomaan seinätekstiilejä hieman enemmän, sillä ne saivat kunnian olla mukana Lokalin Tori-näyttelyssä. 

Vaikka kesän loppua olisi helppo surra, on syksyn pimenevissä illoissa ja raikkaassa tuoksussa jotain huumaavaa. Minulle se on myös aina edustanut jonkinlaista muutoksen aikaa, nimenomaan positiivisessa mielessä. Ja vaikka puhunkin muutoksista, on syksy samalla kuin vanha tuttu, joka tuo mukanaan pyysyvyyttä. Uskon, että onni piilee juuri siellä, tutussa ja turvallisessa arjessa.



ps. Instagramin puolella näkyy viikonloppuna hieman kurkkauksia tiistaina ilmestyvän Asun-lehden kuvauksista. Ja blogin puolelle tulossa pian samaan hommaan liittyvää arvontaa. 



/


As you may have noticed it looks a bit different here. And not only here but also in my shop. Go and check it out!





READ MORE »

Last pieces of summer

8/24/2015




Ihanaakin ihanampi elokuu vetelee kohta viimeisiään, ja tajusin että en ole laittanut tänne koko kesän aikana yhtään kuvaa meidän pikku pihasta. Salaatit ja yrtit ovat jo kaikkea muuta kuin parhaimmillaan, mansikat jo syöty ja parvekelasit edelleen siitepölyssä, mutta ei haittaa. Tällä terdellä on tänä kesänä ja varsinkin nyt elokuussa nautittu elämästä ja se on pääasia. 

ps. Kiinnittikö kukaan muu huomiota hienoihin pilviin, joita kylmä kesä taivaalle tarjosi? Itse jaksoin ihastella niitä tuossa terassilla maatessa, viltin alla tietenkin.


/


Few pictures of our little yard before it´s time to wrap it up for the autumn. 





READ MORE »

A new kitchen essential

8/20/2015




Edellisessä postauksessani kirjoitin miten ostan uutta vain myydessäni jotain vanhaa pois. No eihän se ihan näin ole, joten voidaanko aloittaa siitä että kannut ovat ihan eri asia? Ne kun ovat välttämättömiä, varsinkin jos hyllystä löytyy jo useampi sellainen ennestään. En silti tunnustaudu takinkääntäjäksi vaan myönnän, että minulla on fiksaatio kaatimiin. Another Countryn kannu viehättää sillä, että se malli on samaan aikaan klassinen, mutta silti uusi. Kannua saa myös harmaana ja valkoisena, mutta jostain syystä terrakotta on nyt se, joka sekoittaa pään, hyvällä tavalla.


/


Love my new Another Country 's pitcher from Stilleben. The design is timeless and still it looks really fresh for me, even the color.





READ MORE »

Muuto´s newest - the Grain lamp



Toisena päivänä sitä haluaa pelastaa maailman ja päättää lopettaa kulutuksen kuin seinään. Seuraavana taas on sitä mieltä, että ei usko selviävänsä elämästä ilman uutta kattolamppua, vaikka sille ei löytyisi edes paikkaa kodista. Yritä nyt tässä pysyä järjissään, kun toiset tekevät noin nättejä valaisimia. Ja mikä väri, tuollaisella pehmeän luonnollisella sävyllä ja struktuurilla iskee kyllä suoraan sydämeen! Onneksi on vielä yksi periaate. Jos ostaa jotain uuttaa, on myytävä jotain vanhaa.


/


Muuto is launching a new lamp series. The Grain lamp really got my attention because of it´s beautiful soft natural shade and feeling.





READ MORE »

d a d a a. © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger